Mogelijkheden van de Autipreneur

Coaching

20 minuten gratis

Heb je als ondernemer behoefte aan advies op maat of persoonlijke coaching? Neem dan contact op met de Autipreneur. Ontvang de eerste 20 minuten videocoaching gratis, zo weet je zeker dat de Autipreneur past bij jouw behoefte. Heb je na 20 minuten nog vragen? Dan krijg je een duidelijke offerte op maat zonder verrassingen achteraf.

Brede ervaring

de Autipreneur heeft zeer brede ervaring met ondernemen waaronder gesprekken met investeerders, incubators, banken en kredietverstrekkers. Maar ook praktische uitdagingen zoals acquisitie, marketing, grafisch ontwerp, content management, webdesign, rapid prototyping en SEO.

Coaching op maat

Bij de Autipreneur is coaching in alle vormen mogelijk afhankelijk van jouw wensen. Van een klankbordgesprek tot concrete hulp met het ontwerpen van een website of het (laten) schrijven van een ondernemingsplan. Ook kan de Autipreneur een bemiddelende rol spelen bij gesprekken met bureaucratische instanties of moeilijk bereikbare personen.

 

Boek je gratis coachingsgesprek via onderstaand contactformulier. Ook voor algemene vragen en opmerkingen over onze blog kun je via dit formulier contact opnemen.